WDesign Helsinki

WDesign Helsinki on Design From Finland -muotoilutunnustuksella palkittu kotimainen perheyritys. Valmistamme lifestyleasusteita niin vauvoille, lapsille kuin aikuisille. Tuotteidemme design edustaa skandinaavisen selkeää muotoilua, johon yksityiskohdat ja värit tuovat iloa. WDesign tuoteperheeseen kuuluu mm. tuttinauhoja, vaunutarvikkeita, koruja ja sisustustuotteita. 

Yrityksellemme on tärkeää tuotteiden korkea kotimaisuusaste, turvallisuus, ekologisuus sekä laatu. Designiltaan tuotteiden ulkoasu on tarkoin mietittyä. Erityisesti lastentuotteissa niiden värit, muodot, materiaalit ja leikkisyys tarjoavat käyttäjälleen paljon tutkittavaa.


Kaikki WDesign Helsingin tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista EU:n turvallisuusstandardien mukaisesti. Kaikki materiaalimme on huolellisesti valikoituja, testattuja ja turvallisia pieniin yksityiskohtiin saakka. Tuotteiden materiaaleina käytämme kotimaista eettisesti tuotettua poronnahkaa, eurooppalaista sertifioitua ekologista puuta, luonnonkiveä ja 100% puhdasta elintarvikelaatuista silikonia.
 

CUSTOMER SERVICE

info@wdesignhelsinki.fi

 

Wearable Design Accessories

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 WDesign Helsinki