W/Recycle on helppo tapa kierrättää vanhat tuttinauhat. Säästä rahaa sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha tuttinauha uuteen ja turvalliseen tuttinauhaan. WDesign Helsingin tuttinauhat on valmistettu Suomessa turvallisuusstandardin SFS-EN 12586 + A1 mukaisesti.

 

LÄHETÄ MEILLE MIKÄ TAHANSA 

TUTTINAUHA KIERRÄTETTÄVÄKSI

 

Lähetä meille minkä tahansa merkkinen vanha tuttinauha, niin saat uuden WDesign Helsinki tuttinauhan -50% alennuksella verkkokaupastamme wdesign.fi.

Ota yhteyttä "Recycle here" linkin kautta. Lähetämme sinulle palautusosoitteen ja alennuskoodin verkkokauppaamme. Emme korvaa lähetyksestäsi aiheutuneita postikuluja.

Uusiokäytämme tai hävitämme vanhat tuttinauhat asianmukaisesti kierrättäen.

LÄHETÄ MEILLE WDH TUTTINAUHA

ILMAISEEN HUOLTOON

 

Onko sinulla jo käytössä WDesign Helsingin valmistama tuttinauha, joka on tullut käyttöikänsä päähän? Samoin kuin tutit myös tuttinauhat on hyvä hygieniasyistä vaihtaa säännöllisin väliajoin uusiin. Koska kannatamme kestävää kehitystä sinunkaan ei tarvitse ostaa uutta tuttinauhaa. Huollamme vanhan tuttinauhasi uudenveroiseksi hyödyntäen vanhat käyttökelpoiset materiaalit uudelleen.

 

Lähetä meille siis käytetty WDesign Helsinki tuttinauha tuttinauhahuoltoon, niin saat uudenveroisen tuotteen takaisin.

Ota yhteyttä "tuttinauha huoltoon" linkin kautta, niin lähetämme sinulle palautusosoitteen, johon tuttinauhan voi toimittaa. Lähetämme huolletun tuttinauhan kahden viikon kuluessa takaisin. Maksat vain lähetyksestäsi aiheutuvat postikulut.

Kierrättämällä tuet kestävää kehitystä <3

 

W/RECYCLE Kierrätyskampanja on voimassa toistaiseksi.

Wearable Design Accessories

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 WDesign Helsinki